Erdei pihenőhely****

Ár: 0 Ft/fő-től 0 Ft/fő-ig

Indulási hónap: Június

Birtok: Monteriggioni városkától mintegy 7 km-re, 431 hektárnyi területen helyezkedik el, egyik felén gabonafélék, napraforgó, szőlő termesztése folyik, másik felén erdő terül el, ahol nagy sétákat lehet tenni. A szálláshely étkezést nem biztosít vendégeinek, de a lakosztályoktól mindössze néhány lépésre egy tipikus toszkán kisvendéglő van, mely igazi helyi specialitásokat kínál, kedvező áron. Megvásárolhatóak a birtok termékei is, többek között bor, olívaolaj, borecet, méz, citrom.

 

Lakosztályok: mindegyik fürdőszobával és tökéletesen felszerelt konyhával rendelkezik.

 

105. sz. lakosztály: max. 4 fő részére, a birtok közepén helyezkedik el, az első emeleten, külön bejárattal a park felől. A lakosztályban nappali főzősarokkal és kandallóval, két kétágyas (ebből az egyik franciaágyas) hálószoba található. A lakáshoz zuhanyozós fürdőszoba tartozik.

 

101. sz. lakosztály: max. 5 fő részére kialakított, az egykori lóistálló felett található, közelmúltban felújított, elegáns berendezésű lakás, kilátással a parkra. Földszintjén nappali étkezősarokkal, két kétágyas szoba (ebből az egyik franciaágyas) és egy fürdőkádas fürdőszoba található, a félemeleten egy boltíves nappali egyszemélyes, kihúzható ággyal, valamint egy zuhanyozós fürdőszoba van.

 

106. sz. lakosztály: max. 6 fő részére alkalmas, az első emeleten helyezkedik el. A lakásban konyha és nappali kandallóval, három kétágyas szoba (ebből kettő franciaágyas), valamint két fürdőszoba (egy zuhanyozós és egy fürdőkádas) található. Mosógép, vasaló és vasalódeszka is van.

 

Helyszíni költség: 155 euro/lakosztály kaució.

 

Ellátás: önellátás.


 


Ajánlatkérés és Érdeklődés

Foglaljon kötelezettségek nélkül


Elérhetőségek

Indulás

Év:

Hónap:

Nap:

Hazaérkezés

Év:

Hónap:

Nap:


Szállás

Felnőttek száma:


Gyermekek száma:
Bővebben

INGYENES 3-4. FŐNEK VISION OF THE SEAS 175000 Ft/fő


Aktuális utazási ajánlatok

Valmorel

Valmorel

Valmorel 2 kabinos, 14 ülô- és 38 húzólift Pályák: 8 fekete, 15 piros, 32 kék, 28 zöld....

24.900 Ft/fő-től Bővebben

Gerlitzen

Gerlitzen

GERLITZEN, SIMONHÖHE  LUXUS ALPESI APARTMANHÁZAK BEVEZETŐ ÁRON MÁR 79 EURÓ/6 FŐ...

22.120 Ft/fő-től Bővebben

Residence Majestic (Predazzo)

Residence Majestic (Predazzo)

Residence Majestic (Predazzo) Apartmanok ellátás nélkül ***     Ország:...

23.400 Ft/fő-től Bővebben

Repülőjegy foglalás

Utasok száma:

Legfrissebb cikkek

Fedezze fel a világot Viano-val!

Fedezze fel a világot Viano-val!

 Szeretettel meghívjuk a tesztvezetésben részt vevő Mercedes-Benz márkakereskedéseinkbe, ahol lehetősége nyílik megismerkedni a csodálatos Viano modellünkkel. Lehetőséget... Tovább

Adóköteles üdülési csekk 2010-től

Adóköteles üdülési csekk 2010-től

Veszélybe kerülhetnek a plusz juttatások. Akár 38 százalék adót és 11 százalékos járulékot is kell majd fizetni az étkezési jegy és az üdülési csekk után. Ezt jelentette be a... Üdülési csekk 2010